index.php
ÉRTELMI SÉRÜLTEKET SZOLGÁLÓ TÁRSADALMI SZERVEZETEK ÉS
ALAPÍTVÁNYOK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE
    Adószám: 18088696-1-42    Bankszámlaszám: 10103173-40502023-00000002    
  Üdvözöljük honlapunkon  

Pályázatok


PROGRAM
az ÉTA Országos Szövetség pályázatfigyelői, pályázatszerkesztési, pályázat leírói és képzési szolgáltatásairól
Részletek >>>

Információ a működési pályázatokhoz >>>2014. augusztus 15.

A Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Közhasznú Nonprofit Kft legújabb pályázatai:

FOF2014
A pályázat célja biztosítani a fogyatékos személyek szervezetei számára életminőséget javító szolgáltatásaik folyamatos működtetését, támogatást nyújtani a fogyatékos személyeket tömörítő és / vagy segítő szervezetek munkájához.
További részletek >>>

AUT2014
A pályázat célja az autizmussal élő személyek számára szociális ellátást nyújtó autista otthont fenntartó nem állami, nem egyházi szervezetek folyamatos és biztonságos működésének támogatása.
További részletek >>>

SZÜLŐ2014
Pályázat a fogyatékos gyermekeket és felnőtteket nevelő szülők részére, az ő igényeikre reagáló szolgáltatások támogatása.
További részletek >>>

CH2014
Fogyatékossággal élő személyek számára bentlakásos, vagy lakóotthoni ellátást nyújtó nem állami, nem egyházi szervezetek folyamatos és biztonságos működésének támogatása.
További részletek >>>

A pályázatok benyújtási határideje: 2014.augusztus 31.

2014. június 30.

Az ÉTA Országos Szövetség az Emberi Erőforrások Minisztériuma célzott támogatásával pályázatokat hirdet a szövetség tagszervezeteinél folyamatosan megvalósuló és a fogyatékkal élő emberek életminőségét, illetve társadalmi integrációját segítő szakmai programok támogatására és foglalkoztatási programok támogatására, melyek folyamatosan valósulnak meg és ellenőrizhetően piacképes minőségű használati és dísztárgyak előállítását eredményezik.
A pályázat benyújtásának határideje: 2014. július 31.

2014. február 27.

Az Országos Informatikai Programiroda pályázatot hirdet
„Informatika a köz szolgálatában 2014” címmel.
A pályázat célja: Lehetőséget teremteni a közt szolgáló szervezetek és az általuk fenntartott intézmények számára, számítógépparkjuk bővítésére komplett számítógépes szolgáltatási csomagok segítségével, illetve segíteni a meglévő, elavult gépek, egyúttal a Windows XP rendszer korszerűbbre váltását. Részletes pályázati kiírás >>>

2014. február 10.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma, Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézetének pályázatai:
Pályázati felhívás Gyermekek- és fiatalok közösségeinek és ifjúsági civil szervezetek rendezvényeinek (kiemelten tábor és ifjúsági turizmus) támogatására IFJ-GY-14-B >>>

Pályázati felhívás Gyermekek és fiatalok közösségeinek és ifjúsági civil szervezetek tagjainak, valamint az ifjúsággal foglalkozó szakemberek képzéseinek támogatására
IFJ-GY-14-C >>>

Pályázati felhívás Gyermekek és fiatalok közösségeinek és ifjúsági civil szervezetek szervezetfejlesztésének támogatására IFJ-GY-14-D >>>

2014. január 18.

A Norvég Civil Támogatási Alap pályázatokat írt ki kis és közepes projektekre (www.pafi.hu).
További részletek >>>

2014. január 08.

Az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő pályázatai
a Nemzeti Tehetség Program keretében:

NTP-FTP-13
A pályázat célja fogyatékkal élő tanulók részére tehetségsegítő programok és szakemberek támogatása.
További részletek >>>

NTP-RTP-13
Roma és szociokulturálisan hátrányos helyzetű fiatalok tehetségfejlesztésének, a mentorálást végző pedagógusok továbbképzésének és különböző szervezetek együttműködésének támogatása
További részletek >>>

NTP-HTP-13
Hátrányos és halmozottan hátrányos helyzetű, az otthont nyújtó ellátásban, továbbá utógondozói ellátásban részesülő fiatalok intézményi és integráló környezetben megvalósuló tehetségsegítő szolgáltatásokhoz való hozzáférésének, valamint az ezen fiatalokkal foglalkozó szakemberek támogatása.
További részletek >>>

2014. január 07.

A Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Közhasznú Nonprofit Kft pályázatai:

41331
A pályázat célja a minőségi, autizmus-specifikus nevelés, oktatás feltételeinek megteremtése az integráló köznevelési intézményekben.
További részletek >>>

41393
Fogyatékossággal élő személyek (fogyatékos és pszichiátriai beteg személyek) számára bentlakásos, vagy lakóotthoni ellátást nyújtó nem állami, nem egyházi szervezetek egyszeri kiegészítő támogatása – CH2013.
További részletek >>>

2013. december 17.

2013. november 26.

A SozialMarie pályázat

2014-ben is keressük a változó társadalmi-politikai körülményekre innovatív megoldásokkal reagáló projekteket.
Pályázati határidő: 2014. január 21.

A SozialMarie immár tizedik alkalommal díjazza a szociális innovációt. Célja, hogy közkinccsé tegyen innovatív szociális ötleteket és megvalósult projekteket, és elősegítse az újító kezdeményezések közötti kapcsolatok építését. A kitüntetett projektek az új ötletek átvételére vagy folytatására inspirálhatnak másokat.
A SozialMarie díjra esélyes legfeljebb 35 jelölt listáját 2014 február elején hozzuk nyilvánosságra a www.sozialmarie.org oldalon.
A 15 tényleges díjazott nevét szokás szerint csak a május 1-i díjátadón hirdetjük ki.
Forrás, bővebben: www.sozialmarie.org


Archív pályázatok

Elérhetőség: 1158 Budapest, Molnár Viktor u. 94-96. |  etasz@t-online.hu |  Tel/Fax: (06-1) 414-0500, 414-0501